July 31

If You Are Required To Do Article Writing Software Reviews

16198483935_af03fdc6a4

Article writing is not an easy process especially if it is going to utilize as a advertisement and marketing stuff then there are various things to consider because it is not only confined to writing but there are many other chores associated with the process. An important factor that is related to this practice is articles are required in a large number with high quality stuff. Almost for every field, business corporate, product need to be publicized and introduced through article writing mean so, software that are frequently produced for different purposes and widely used.

With the advancement of technolog, more ease and comfort is entering in people’s lives, almost for every action and complecation now there is software to solve it in a soft and easy way. When software is produced and launched in the market, its owner wants to publisg exact details and description of the product that users can easily find and use them in the accurate manner. Article writing and submission method is also used for software reviews and its information dissemination.

If you are asked to do article writing software reviews then some important guidelines that are necessary for almost every technical sort of review. When starting the process, make sure you have gather sufficiet and most accurate information. One thing that have to be considered by a reviewer that he is primarily a writer no matter what kind of stuff you are intended to produced but the most essential matter is when you are stating the technological efficacies and flaws of the product do not use high level technical terms and phrases because if your readers are from non technical background, not from a specific sphere then it would be tricky for a regular reader to understand product’s main motives and significances.

Try to write an honest opinion describing all its strengths and flaws. Article writing software reviews are quite similar to a product review so, your comments should not be a speculation but accurate and authentic facts about the software.It must include all the features which are exactly present them, be specific about the software genre, model and specifications. Like every other writing form, these reviews should be free of grammatical typing errors as customers read reviews to buy software so, to establish an expert impression it is necessary that the content must be errorless.

As article marketing practice is gaining popularity and recognition and now it has become a specialized writing field so, there are many article writing software have hit the market to make the chore easy and quick. To introduce them to the maximum people around the world, its review writing is a viable way to disseminate its technical know how and significance. Article writing software reviews are like ambassador of the software and must be designed well to enhance the possibilities of turning more and more clients towards this software.

Phyllis Prenatt is an award winning web content writer is the leading expert in writing content for websites aimed at professionals and generation-y audience alike and much more. She has written content for various niches and industries and is an expert in article writing service for the web. She has served in the web content industry for over a decade and has recently joined Cyber Writers as Editor-in-Chief.

Unamuno. Manuscrit (Paraninf Universitat Salamanca. 12-10-1936)
writing article
Image by Joanjo Aguar Matoses
UNAMUNO versus MILLÁN-ASTRAY. Paraninf de la Universitat de Salamanca. 12 d’Octubre de 1936. "Día de la Raza".

(Actualització: 14-3-2015)
_____________________________________________________________________________________

Notes manuscrites del filòsof i escriptor bilbaí Miguel de Unamuno y Jugo, preses al Paraninf de la Universitat de Salamanca el dilluns 12 d’octubre de 1936, durant la celebració feixista del "Día de la Raza", posteriorment anomenat "Día de la Hispanidad".

Poc després d’esbossar aquestes idees, fou quan s’hi produí el famós i acarnissat enfrontament verbal entre Unamuno i Millán-Astray.

Millán-Astray (José Millán Terreros) havia sigut el fundador de ‘La Legión’ espanyola o ‘Tercio de Extranjeros’, la qual nasqué al nord d’Àfrica en 1920, a l’aleshores Protectorat espanyol del Marroc, i tindria, setze anys més tard, una importància cabdal en l’expansió i triomf definitiu de la dictadura feixista a Espanya, durant la guerra civil.
_____________________________________________________________________________________

ELS APUNTS D’UNAMUNO.

A continuació es mostren les notes manuscrites del propi Miguel de Unamuno, improvisades durant la celebració al Paraninf de la Universitat de Salamanca, el dilluns 12 d’octubre de 1936.

Els apunts de l’intel·lectual foren gargotejats en el revers de la carta que li havia enviat a Unamuno la senyora Enriqueta Carbonell Carratalà, esposa d’Atilano Coco Martín, un pastor anglicà i masó presoner a Salamanca dels militars sublevats contra la República. En la carta, la senyora Enriqueta li demanava a Unamuno que intercedís pel seu marit, ja que el pastor era un bon amic del filòsof basc.

Val a dir que, segons alguns testimonis, Atilano Coco Martín seria executat pels feixistes la nit del 8 al 9 de desembre de 1936, passada la festa de la Immaculada Concepció. Afusellat enmig del mont, prop de La Orbada, vora la carretera de Valladolid i a uns 24 quilòmetres al nord-est de Salamanca, encara es desconeix exactament on fou enterrat el seu cos.

_________________

· Manuscrit Original. Notes d’Unamuno (Paraninf de la Universitat de Salamanca. 12-10-1936).

4.bp.blogspot.com/-P56T6MQcNn4/VCg4rJ4OcMI/AAAAAAAAKOo/wk…
_________________

NOTES MANUSCRITES D’UNAMUNO. Full en orientació horitzontal. (Paraninf de la Universitat de Salamanca. Dilluns 12 d’octubre de 1936. Celebració del ‘Día de la Raza’, posteriorment ‘Día de la Hispanidad’) Text complet:

[ A la part superior dreta del full, ocupant una huitena part d’aquest i amb lletra menuda: ]

Guerra internacional; civilización occidental cristiana. El nuevo ciudadano. Vencer y convencer. Odio y no compasión. Anglesp? Cóncavo y convexo. Descubrir un nuevo mundo.

[ A la resta del full, ocupant gairebé les set huitenes parts restants, amb lletra gran: ]

Guerra internacional occidental cristiana. Independencia. Vencer y convencer. Odio y compasión. Lucha, unidad catalanes y vascos. Cóncavo y convexo. Imperialismo lengua. Rizal. ni la mujer.

(Odio y compasión) -> Odio. Inteligencia que es crítica y diferenciadora, que es examen, inquisitiva, no inquisidora.

Ramón. Beltrán de Heredia. Maldonado. Pemán.

[ A la vora dreta, a meitat d’altura, segell circular amb la inscripció: ]

CASA MUSEO UNAMUNO

[ Al cantó inferior esquerre, amb lletra manuscrita d’una altra persona, més marcada, la numeració o codi: ]

1-2/73

_________________

ACLARIMENTS SOBRE ‘RIZAL’.

José Rizal (José Protasio Rizal Mercado Alonso Realonda), nascut el 19 de juny de 1861 a Calambá, 54 quilòmetres al sud de Manila, fou un escriptor i dirigent polític independentista filipí. Extremadament culte i cosmopolita, estudià Filosofia i Lletres a la Universitat de Santo Tomas, a Manila. Es llicencià en medicina a la Universidad de Madrid (coneguda també com Universidad Central o Universidad Complutense de Madrid). Amb sa mare malalta de la vista, es doctorà en Oftalmologia al seu pas per la Universitat de París (França) i de Heidelberg (Alemanya).

Coneixia deu idiomes i traduí la poesia de Schiller a la seua llengua nativa, el tagal. De caràcter moderat i pacifista, fundà un moviment cívic anomenat ‘Liga Filipina’, per la dignificació del poble filipí, amb la intenció d’equiparar-lo legalment amb el poble espanyol. Açò el conduiria a ser condemnat a l’exili per les autoritats colonials espanyoles, que en aquella època governaven amb mà de ferro aquelles illes del Pacífic.

Després d’obtindre una plaça de metge de campanya a Cuba, illa colonial espanyola del Carib immersa també en un roent procés cap a la Independència, seria arrestat a bord del vaixell en què viatjava i empresonat posteriorment a Barcelona. Deportat de nou a Filipines, després de jutjat i condemnat per instigació a la rebel·lió, seria afusellat el 30 de desembre de 1896 al paratge de Bagumbayan, a Manila, actualment ‘Parc Rizal’, per les autoritats colonials de l’època. Es convertiria així, als seus 35 anys d’edat, en un màrtir a ulls no sols dels filipins, sinó també d’importants sectors espanyols que s’hi sentien identificats amb la seua lluita per la dignitat, fins el punt de dedicar-li alguns carrers a Espanya amb el seu nom: José Rizal.

Per aquella època, justament, un jove José Millán Terreros (posteriorment Millán-Astray), amb aleshores només 17 anys, combatia a sang i foc al mateix indret del planeta, les illes Filipines, en contra de la facció més extrema dels rebels tagals, grups d’indígenes independentistes que s’havien alçat en armes contra la colonització espanyola.

Arran la seua arravatada i coratjosa defensa de la població de San Rafael, José Millán (Terreros/Astray) esdevindria un heroi militar condecorat per la corona d’Espanya.

José Rizal, per la seua banda, seria proclamat heroi nacional de les Illes Filipines, a títol pòstum, i es convertiria en un símbol de la lluita cívica i no violenta envers la Independència.

Una biografia clau sobre José Rizal seria l’elaborada per Wenceslao Emilio Retana y Gamboa. Publicada a Madrid en 1907 per la ‘Librería Victoriano Suárez’. Duria per títol ‘Vida y escritos del Dr. José Rizal’ i el seu remarcable epíleg, per cert, seria escrit per un basc anomenat Miguel de Unamuno y Jugo, de Bilbao.

_________________

REVERS DE LES NOTES MANUSCRITES D’UNAMUNO. Full en orientació vertical. (Paraninf de la Universitat de Salamanca. 12-10-1936). Carta escrita a mà per Enriqueta Carbonell Carratalà i adreçada a Don Miguel de Unamuno y Jugo. Text complet:

Don Miguel: Soy la esposa del pastor evangélico y le voy a molestar una vez más.

Se acusa a mi esposo de masón y en realidad lo es, lo hicieron en Inglaterra el año 20 o 21; me dice que consulte con usted qué es lo que tiene que hacer; mi esposo, desde luego, no ha hecho política de ninguna clase; le hicieron eso porque sabe usted que en Inglaterra casi todos los pastores lo son, y muchos también en España; en Inglaterra lo es el rey, y también el jefe de las iglesias anglicanas. En España he oído que lo son algunos generales; no sé lo que habrá de verdad en esto.

Creo que esto pasará al Gobierno Militar, y sí quisiera que usted cuando pudiera se informase de algo, o que dé alguna luz sobre esto. Perdone que le moleste hasta en la cama; que mejore usted y Dios le premie todo lo que por nosotros está haciendo.

_________________
_________________

_____________________________________________________________________________________

FONTS:
_________________

· Salamanca Paso a Paso. Dimecres, 8 d’octubre del 2014.

"Aquel amargo Día de la Hispanidad"

salamancapasoapaso.blogspot.com.es/2014/10/aquel-amargo-d…
_________________

· Diari LA VANGUARDIA. Dimarts, 17 d’agost del 2004. Pàg. 19. Opinió. "Grandes discursos del siglo XX".

"Venceréis pero no convenceréis"

Traducció i extractes de l’article original de Luis Portillo, publicat a la revista ‘Horizon’, de Londres, en desembre de 1941.

hemeroteca.lavanguardia.com/preview/2004/08/17/pagina19/3…
_________________

· Recuérdalo tú y recuérdalo a otros. Dijous, 17 de juliol del 2014.

"Castilla y León: Atilano Coco Martín"

represaliadosdelfranquismo.blogspot.com.es/2014/07/castil…
_________________

· Miguel de Unamuno. Estudios sobre su obra. Volumen 4.

Universidad de Salamanca. Septiembre 2007.

books.google.es/books?id=kGeW5oRlCMoC
_________________

· Manuscrit Original. Notes d’Unamuno (Paraninf de la Universitat de Salamanca. 12-10-1936).

4.bp.blogspot.com/-P56T6MQcNn4/VCg4rJ4OcMI/AAAAAAAAKOo/wk…

_________________
_________________

_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________

Find More Writing Article Articles


Tags: , , , ,

Posted July 31, 2016 by echo in category "Copywriting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *